BOSNIA HEALTHCARE EXPO

WE WILL CALL YOU BACK

Fill in the form to get detailed information and make an appointment, we will contact you.

Vidimo se na izložbi Bosnia Healthcare Expo

Medifema je na 2. sajmu zdravstvenog osiguranja Bosne i Hercegovine od 21. do 22. maja 2021. godine, gdje će biti ugošćeni profesionalni posjetioci sa cijelog Balkana, ugošćeni ljekari i agencije za zdravstveni turizam iz Bosne i Balkana.

 Kao bolnica Medifema, težimo tome da budemo uzorna institucija u Turskoj i institucija koja se uzima kao primjer na međunarodnoj platformi.  Uz naš iskusni tim, modernu infrastrukturu i stalno obnavljane tehnološke primjene, naš nepromjenjivi cilj je pružiti visokokvalitetne jednake zdravstvene usluge svim našim pacijentima, osigurati apsolutno zadovoljstvo pacijenata i njihove rodbine, biti povjerljiva i cijenjena organizacija.

 Ponosni smo što predstavljamo Izmir kao svoju lokalnu bolnicu na Bosnia Healthcare Expo-u, u kojem su i mnoge važne bolnice iz Turske.  Cilj nam je ojačati naše duboke kulturne odnose između dvije zemlje na polju zdravstva i na najbolji način predstaviti usluge liječenja, tehnologiju, grad i kulturu koje smo pružili u Turskoj i vrijednim ljudima u Bosni i Hercegovini.  Vidimo se u hotelu Holiday Inn Sarajevo od 21. do 22. maja.